Beste Faubourgvrienden,

 

Binnen een dikke anderhalve week beginnen we eraan : Faubourg 2018 !! En gewoontegetrouw komen we de maandag voor aanvang van de kermis allemaal nog eens bijeen in de Zaal Ons Huis, dit jaar dus op maandag 20 augustus om 20h30, teneinde de violen optimaal op mekaar af te stemmen. Dankzij de familie Aelbrecht-Van Mulders, nieuwe eigenaars van het gebouw van het voormalige Gasthof Vonck, zal de kermis 2018 er nog eens uit zien zoals we gewend zijn want de achterliggende zaal kan nog een keer gebruikt worden ten voordele van de kermis. Een oprechte dank hiervoor !

 

Daardoor komt er ook weinig verandering in de organisatie van andere jaren m.a.w we hopen van ganser harte nog op ieders medewerking te mogen rekenen voor het invullen van de tapshiften. Onderaan kan je de lijst terug vinden van vorig jaar. Mogen we vragen deze al eens te bekijken aub ?

Uiteraard mogen diegenen die hun shift al willen vast leggen dit per kerende laten weten. Een immense dank voor ieders inzet ! Tevens in bijlage de lijst van de groepen en medewerkers ; wijzigingen mogen steeds doorgegeven worden.

 

Alvast tot maandag 20/8 !

 

Het Faubourgcomité

Tapploegen

Lijst